IniciAppÒmnium Alt Maresme commemorarà avui el Dia de la Dona

Òmnium Alt Maresme commemorarà avui el Dia de la Dona

Aquest divendres, 12 de març, a les 7 de la tarda, la seu de Pineda de Mar de la gestora d’Òmnium Cultural a l’Alt Maresme acollirà un acte en commemoració del Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març. Òmnium Alt Maresme vol contribuir a la visibilització de les discriminacions i les desigualtats que pateixen les dones pel fet de ser-ho, i a l’empoderament social per revertir aquests greuges. L’acte constarà d’una actuació a càrrec de la ballarina contemporània Adriana Reyes amb el títol “La penjarella performance”. L’activitat és gratuïta. Adriana Reyes ens parlava sobre l’espectacle.

AdrianaReyes

A causa de les restriccions sanitàries per la Covid-19 l’aforament és limitat i cal fer inscripció on line: https://form.jotform.com/210633621877356 (trobareu l’enllaç a les publicacions de la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram @omniumaltmaresme).

En paral·lel a l’actuació, Òmnium Alt Maresme organitza també un passa llibres (bookcrossing) amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la reflexió sobre les dones i les situacions discriminatòries que viuen. Per això, el públic assistent està convidat a aportar a l’acte un llibre de temàtica femenina o feminista que vulgui donar o intercanviar.

ÚLTIMES NOTÍCIES