IniciAppEl Teatre Clavé reprèn la programació en horari escolar del curs 2020-2021,...

El Teatre Clavé reprèn la programació en horari escolar del curs 2020-2021, en què hi assistiran prop de 6.000 alumnes

El funcionament del Teatre Clavé torna, mica en mica, a la normalitat. La setmana passada es va reempendre ‘L’art de ser espectador’ la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. En total, aquest curs 2020-2021, L’art de ser espectador compta amb una desena d’espectacles programats i prop de 6.000 alumnes inscrits.

La setmana passada va començar la programació amb la companyia Cascai Teatre i l’obra Zirocco.  Continuarà la programació amb Baobab a càrrec de La Pera Llimonera, els malabars de Lis Barlou a Set UPL’aventura d’avorrir-se d’Estaquirot Teatre; el teatre de la companyia Borja Ytuquepintas amb Jojo; les cançons de El barret d’en Peret de Jordi Tonietti, Terra Baixa i Luces de Bohemia de Teatre i Literatura; la proposta de la música de Xiula Dintríssim de Xiula; i Corre Trufa a càrrec de la companyia Pentinat el gat completen la programació en horari escolar del curs 2020-2021. Escoltem el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

Navarro art de ser espectador

En total, prop de 6.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES