11 positius de Covid19 a la última setmana a Tordera


Tordera registra 11 casos de Covid-19 a la última setmana i es manté en risc alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 992. Aquestes xifres suposen 25 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes.  

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 0.98 (l’epidèmia creix si és superior a 1). Baixa el risc de contagi, que se situa alt, amb un valor de 135.97 (alt). El director del CAP, Leonardo Heredia parla d’una tendència a la baixa de la pandèmia a Tordera.

Heredia 5 març

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, a Tordera no tenim cap grup-classe confinat en aquest moments.