IniciAppEn Joan Antoni Madueño ha aconseguit la primera posició de la seva...

En Joan Antoni Madueño ha aconseguit la primera posició de la seva categoria a la copa catalana de duatló de carretera 2020

Finalment després de fer totes les comprovacions pertinents per part de la federació catalana de triatló, el torderenc Joan Antoni Madueño ha estat acreditat oficialment com a guanyador de la copa catalana de duatló de carretera 2020. Dins de la categoria veterà 2 masculina, el certament de l’any passat es va poder celebrar gairebé tot menys una prova programada pel mes maig. Ens ho explicava el mateix protagonista.

Madueño copa cat 1

Les duatlons de carretera són unes proves en format de curta distància: córrer 5km, transició cap a la bicicleta 20km i es finalitza amb 2km i mig de córrer altre cop. El torderenc es mostrava molt content del reconeixement i precisava que el diploma l’ha aconseguit gràcies a la constància després d’una bona rivalitat amb els seus competidors.

Madueño copa cat 2

Madueño afegia que ell està entrenant durant tot l’any com si cada quinze dies tingues una prova. D’aquesta forma intentar no perdre el ritme i mantenir el bon estat físic per de cara a les possibles competicions d’aquesta temporada que ja estan posposades per a finals d’any.