IniciNoticiesRegidoriesAQUEST DIJOUS FINALITZA EL PERÍODE PER PARTICIPAR AL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DELS HABITATGES...

AQUEST DIJOUS FINALITZA EL PERÍODE PER PARTICIPAR AL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DELS HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AMB RÈGIM DE LLOGUER A TORDERA.

L’Ajuntament de Tordera informa que avui finalitza el període per presentar les sol·licituds per participar al procés d’adjudicació dels habitatges de protecció oficial amb règim de lloguer a Tordera promoguts per l’Incasòl.

Els pisos estan situats a l’Avinguda Països Catalans i al carrer de Girona, al costat del pavelló poliesportiu municipal. Els pisos es distribueixen en un total de 6 escales. La superfície útil dels habitatges oscil·len entre els 45 m2 i els 60 m2, disposen d’un o dos dormitoris i tots tenen com a espai vinculat una plaça d’aparcament. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens explica a quines persones van dirigides aquest pisos.

Les sol·licituds s’han de presentar al Departament de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera (antigues galeries comercials), a la plaça de la Concòrdia. L’horari és de 9h a 14h i de 16h a 18:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES