IniciApp52 persones ingressades per Covid19 als centres de la corporació de salut...

52 persones ingressades per Covid19 als centres de la corporació de salut del Maresme i la Selva

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 52 persones, 7 menys que dilluns 15 de febrer. Actualment hi ha 14 persones a l’Hospital de Calella, 23 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (15/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 10 altes, dues de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A lHospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/02), s’han registrat 3 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat al Sociosanitari de Calella, i una és d’un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (15/02) s’han registrat 3 nous ingressos, un dels quals és un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Blanes. També s’han registrat 2 altes, totes dues de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 9 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES