IniciAppJudith Toronjo entrarà al parlament amb Junts per Catalunya

Judith Toronjo entrarà al parlament amb Junts per Catalunya

La torderenca Judith Toronjo ja és diputada electe al parlament de Catalunya. Toronjo es presentava en el número 14 de les llistes de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona. Amb els resultats de diumenge, Junts va aconseguir 16 escons per Barcelona,  obrint la porta a la torderenca a accedir a l’acta de diputada al parlament.

En declaracions a Ràdio Tordera, Toronjo afronta la seva entrada al parlament amb ganes i responsabilitat, amb l’objectiu de donar veu als joves del país.

Judith diputada

Amb el 100% escrutat, Junts per Catalunya va ser la tercera força amb 32 escons, a només un d’ERC i PSC. Toronjo que va ser diumenge apoderada al col·legi electoral del pavelló poliesportiu va lamentar la poca participació registrada a Tordera (un 42,44% 35 punts menys que el 2017).

judith participació

En la seva trajectòria política, Judith Toronjo va ser presidenta de la JNC a Tordera i en els darrers anys havia ocupat càrrecs de responsabilitat a la JNC Catalunya, com a delegada de governança i mon local i actualment és secretària general de l’organització.

ÚLTIMES NOTÍCIES