IniciNoticiesComerçCOMENÇA A FUNCIONAR LA COMISSIÓ MIXTA DEL MERCAT DE TORDERA AMB L’OBJECTIU...

COMENÇA A FUNCIONAR LA COMISSIÓ MIXTA DEL MERCAT DE TORDERA AMB L’OBJECTIU DE MILLORAR LA GESTIÓ, PROMOCIÓ I COORDINACIÓ DEL MERCAT.

Aquesta setmana ha començat a funcionar la Comissió Mixta del Mercat de Tordera, uns ens que agrupa les quatre associacions més representatives dels marxants del nostre mercat, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i les dues regidories de l’Ajuntament de Tordera amb competències sobre el mercat. Aquesta comissió vetllarà per la gestió diària del mercat i en serà el seu organisme de resolució de conflictes. De la mateixa manera, impulsarà les actuacions de promoció del mercat. Escoltem el regidor de promoció de la vila, Bernat Costas.

Bernat Costas ha destacat la bona predisposició de totes les parts per arribar en un consens.

Aquesta setmana s’ha constituït la comissió, per fixar la seva primera reunió de treball (a finals de mes) i per començar a fer llista de temes a tractar. Entre els primers temes a discutir hi haurà el protocol d’inclemències meteorològiques, la possibilitat d’impulsar un mercat entre setmana al veïnat de Sant Pere o l’Oficina d’Informació Turística de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES