IniciAppLa Candidata del PSC al Maresme Alícia Romero aposta per destinar més...

La Candidata del PSC al Maresme Alícia Romero aposta per destinar més inversió a la comarca

La candidata del PSC al Maresme, Alícia Romero ha visitat aquest matí Tordera, en un dels últims actes de campanya electoral. Ha parlat de la necessitat d’ ampliar l’Hospital de Calella i millorar l’hospital de Mataró, a banda de fer un reforç de l’atenció primària.

Alicia Romero 1

Pel que fa a l’economia a l’Alt Maresme, destaca la necessitat de fer canvis en el sector del turisme i «espera que a l’estiu hi pugui haver mobilitat per recuperar l’arribada de turistes». Tot i això ha dit que «alguns canvis han arribat per quedar-se i per tant caldrà pensar bé quin model cal fer en un futur». Ha proposat més inversió en el sector del turisme i poder aprofitar els recursos europeus en aquest àmbit fent una «aposta clara per la seva modernització i per l’ecologia».

Respecte a la mobilitat a la comarca, Romero diu que cal afrontar la fi de concessió de la C-32 i pacificar la N-II.

Alicia Romero 2

Ha afegit que «el Maresme té moltes possibilitats per a poder oferir una gran oferta turística preservant el medi, com per exemple, el Delta de la Tordera, per convertir-lo en un espai atractiu». També ha dit que «cal protegir la gastronomia i la cultura»

ÚLTIMES NOTÍCIES