IniciAppLa candidata torderenca de Junts Judith Toronjo fa campanya al seu poble

La candidata torderenca de Junts Judith Toronjo fa campanya al seu poble

Junts per Tordera va acollir ahir un acte virtual de campanya amb la presència de la candidata torderenca, Judith Toronjo i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. Toronjo, actual secretària general de la JNC és la número 14 a les llistes de Junts per Barcelona.

La Candidata declarava que  “ens trobem en un 155 permanent: ho saben els presos polítics i ho veiem quan la repressió no cessa i ens imposen eleccions”. Toronjo ha defensat el projecte de Junts com un espai transversal creat per treballar pels i les joves de Catalunya a través de la solvència i la independència. Per fer front a la pandèmia i la crisi sanitària, social i econòmica que se n’ha derivat, Junts treballarà per revertir el fracàs del govern espanyol que no ha sabut frenar l’atur juvenil, que ha augmentat fins al 40,3%.

Toronjo fa una crida a la mobilització, que permeti que hi hagi a partir de diumenge la primera presidenta de la generalitat de Catalunya.

Toronjo acte 1

En l’acte també va participar, via online, la consellera de Cultura Àngels Ponsa per defensar la cultura en temps de pandèmia. Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera i diputat de cultura a la diputació de Barcelona va posar en valor la cultura com a eix de la societat.

alcalde acte 2

La candidata Toronjo ha avançat que “Junts garantirà un pla d’habitatge i un lloguer social” per afavorir l’emancipació digna dels joves i que han “de defensar la llengua catalana davant d’una amenaça constant” del govern espanyol i els seus intents d’acabar amb el català.

ÚLTIMES NOTÍCIES