IniciApp63 persones ingressades per Covid19 als centres de la corporació

63 persones ingressades per Covid19 als centres de la corporació

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 63 persones, 23 menys que dilluns 8 de febrer. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella, 29 al sociosanitari de Calella, 16 a l’Hospital de Blanes i 1 al sociosanitari de Lloret de Mar.

 Tenint en compte l’últim recompte (08/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i 16 altes, 4 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella i un és un trasllat en un altre centre sanitari. També s’han compatibilitzat 2 defuncions.

 A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (08/02), s’han registrat 6 ingressos, 6 altes, dues de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

 A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (08/02) s’han registrat 5 nous ingressos, tots 4 trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 5 altes, totes elles de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

 A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar s’ha procedit a realitzar tests serològics als pacients positius i en aïllament per conèixer la seva immunitat davant de la malaltia. En aquest cas 8 d’ells han generat anticossos i ja no poden contagiar el virus, per això se’ls ha desaïllat. En aquest moment, queda un pacient aïllat, a qui se li repetirà la serologia el pròxim dilluns.  

 Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 12 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES