IniciApp42 al·legacions a Tordera per no anar a una mesa el 14F

42 al·legacions a Tordera per no anar a una mesa el 14F

A Tordera s’han presentat un total de 42 al·legacions per evitar ser a una mesa electoral aquest pròxim 14 de febrer, 39 de les quals han estat acceptades. Així ho resol els diversos acords de la Junta Electoral de Zona d’Arenys, des d’on es gestiona també el procés electoral de la resta de municipis de l’Alt Maresme, des d’Arenys de Mar fins a Tordera.

En total, a Tordera, el 14 de febrer s’hauran de constituir un total de 20 meses. L’Ajuntament de Tordera ha enviat la notificació a les 234 persones que haurien de formar part d’aquestes meses.  Fins al moment, l’Ajuntament ha rebut per part de la Junta Electoral la comunicació d’acceptació de 42 excuses de membres de les meses que per diferents motius no poden assistir-hi i tres d’aquestes han estat denegades. Ho explicava la secretària municipal, Marta Portella.

secre mesa electoral 1

La Junta Electoral Provincial (JEP) de Barcelona ha anunciat que els membres suplents de meses electorals del proper 14-F que finalment no hagin de quedar-se a la seva mesa perquè ja s’han constituït puguin ser reassignats a altres meses que sí que requereixin membres. Cada junta electoral de zona farà la reassignació dins del seu àmbit territorial, el partit judicial corresponent, i “preferentment dins del municipi de residència de l’elector”.  Marta Portella és secretària municipal.

secre mesa electoral 2

Almenys 21.180 persones ja han presentat excuses a les juntes electorals de zona per no anar a les meses electorals el proper 14-F, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Això suposa aproximadament la quarta part de tots els membres convocats a través de sorteig pels ajuntaments catalans, tot i que encara queden dies per presentar excuses i no totes les juntes electorals de zona tenen actualitzades les seves dades.

ÚLTIMES NOTÍCIES