IniciNoticiesEsportsEl torderenc Joan de la Torre recorda el seu pas pel Dakar...

El torderenc Joan de la Torre recorda el seu pas pel Dakar com a preparador físic

La setmana passada dins del Show dels Esports, es van rememorar experiències esportives de fa mínim 30 anys enrere. El protagonista va ser en Joan de la Torre, conegut responsable del club judo i mestre esportiu de l’esplai. Dins de la seva carrera esportiva va ser també preparador físic de diversos pilots del món del motor i entre les col·laboracions més reconegudes cal destacar el treball en equip amb el pilot del Dakar Jordi Arcarons. El mateix De la Torre compartia com va néixer aquesta unió amb el pilot vigatà.

De la torre dakar 1

Jordi Arcarons va guanyar tres vegades el Campionat d’Espanya d’enduro. Va participar en 16 edicions del Ral·li Dakar entre el 1988 i el 2002 durant les quals va aconseguir la segona posició en quatre ocasions (1994-1996 i 2001) i la tercera en dues (1992-1993). De la Torre va viure diversos certàmens del Dakar en primera persona. Ens explicava algunes anècdotes curioses i dures del que va viure el torderenc en una prova de tanta exigència i perillosa com aquesta.

De la torre dakar 2

A banda de l’Arcarons, en Joan de la Torre també havia treballat amb pilots com l’Angel Nieto, l’Alex Crivillé, en Nani Roma o l’Albert Puig i havia sigut preparador físic de la federació espanyola de motociclisme.

ÚLTIMES NOTÍCIES