IniciAppLa torderenca Aida Illas ha fitxat pel Girona FC Femení

La torderenca Aida Illas ha fitxat pel Girona FC Femení

Des de ja fa unes tres setmanes, la torderenca Aida Illas s’ha incorporat a les files del Girona FC Femení de la primera divisió nacional femenina. La jugadora es troba ara mateix a la recta final d’una recuperació perquè es va trencar els creuats (ruptura del lligament creuat anterior del genoll) i això la mantinguda fora dels terrenys de joc. A hores d’ara ja ha pogut tornar a recuperar sensacions i es mostra confiada de poder tornar al màxim nivell. L’Aida Illas explicava com ha sigut la incorporació amb el seu nou equip i l’objectiu principal d’aquesta temporada.

Illas Girona 1

La jugadora torderenca va ser formada als equips base del CFTordera. Posteriorment, va fer un pas endavant i va estar jugant durant 6 anys al RCDEspanyol fins fa dos anys que va estar a l’equip Eastern Florida State College (Estats Units). Illas es definia com és dins del camp.

Illas Girona 2

Actualment a més, l’Aida és entrenadora de l’escoleta i l’equip femení del Tordera. L’entrevista sencera amb la nova jugadora del Girona la podreu escoltar íntegrament dins del Show diari d’avui dimecres.

ÚLTIMES NOTÍCIES