IniciAppLa regidoria de Festes engega aquesta setmana un concurs de disfresses virtual...

La regidoria de Festes engega aquesta setmana un concurs de disfresses virtual per Carnestoltes

Davant la suspensió de les rues i cercaviles de Carnestoltes en motiu de les restriccions per la COVID19, la regidoria de Festes treballa en l’organització d’un concurs de disfresses virtual amb l’objectiu de celebrar aquesta festivitat adequant-la a les mesures sanitàries i a la vegada afavorir el consum entre el teixit comercial de Tordera.

D’aquesta manera, l’àrea de Festes té en marxa un concurs de disfresses a través de les xarxes socials que es celebrarà durant tota la setmana. Podrà participar-hi tothom qui disposi d’un compte a les xarxes Instagram, facebook i/o twitter i sigui seguidor dels perfils oficials de l’Ajuntament (@aj_tordera, @Aj_Tordera i facebook.com/AjuntamentdeTordera).  Caldrà que cada participant, de manera individual, en parella, família, grup o comerç publiqui una fotografia amb la seva disfressa amb l’etiqueta #carnestoltestordera21 i enviï aquesta mateixa fotografia mitjançant missatge privat als comptes oficials de l’Ajuntament. En parla el regidor de festes, Pau Megias.

Pau Carnestoltes

Totes les fotografies participants entraran en un sorteig de 50 xecs de compra de 30€ per consumir i bescanviar a les botigues de Tordera associades a la campanya de Carnestoltes. Les fotografies que participin al sorteig podran ser compartides per les xarxes oficials de l’Ajuntament.

El sorteig es farà mitjançant plataforma electrònica per sortejos aleatoris i es comunicarà individualment els guanyadors dels 50 vals de compra. 

Les bases per participar al concurs es podran consultar en l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES