IniciAppEl nombre d’ingressats per covid als centres de la corporació es manté...

El nombre d’ingressats per covid als centres de la corporació es manté a 86 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 86 persones, 1 menys que dijous 4 de febrer. Actualment hi ha 29 persones a l’Hospital de Calella, 30 al sociosanitari de Calella, 18 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (04/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos i 12 altes, 4 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (04/02), s’han registrat 4 ingressos, 1 alta, en aquest cas correspon a un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (04/02) s’han registrat 5 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 3 altes, totes elles de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no hi ha hagut cap canvi des de l’últim cribratge realitzat al centre. Es mantenen els 9 pacients positius i en aïllament.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 23 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES