IniciAppEl CFTordera anuncia que queda suspesa l’edició del Memorial Josep Barceló 2021

El CFTordera anuncia que queda suspesa l’edició del Memorial Josep Barceló 2021

Per aquest 2021 tampoc tindrem edició del torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló. Tal com ha comunicat a través dels canals oficials, el Club Futbol Tordera ha decidit suspendre per segon any consecutiu un dels esdeveniments estrella del calendari de l’esport torderenc, que aplegava equips d’arreu, centenars de jugadors i acompanyants al municipal d’esports. El president de l’entitat torderenca, Josep Alsina donava els motius principals d’aquesta decisió.

Alsina memorial suspes 1

A més a més, el Memorial necessita una certa antelació amb els aspectes de la coordinació, reserves i confirmacions de participació dels clubs. Uns temes que conjuntament amb la no celebració de les competicions fan que la situació sigui totalment d’incertesa. Ho explicava el mateix Alsina.

Alsina memorial suspes 2

El Torneig Memorial Josep Barceló normalment se celebra durant el primer o segon cap de setmana del mes de juny. Des del CFTordera esperen que l’any 2022 sigui el de la recuperació del torneig i el definitiu que pugui indicar la tornada a la “normalitat” més propera.

ÚLTIMES NOTÍCIES