IniciAppEl sènior femení del CEEB Tordera competirà al Campeonato de España de...

El sènior femení del CEEB Tordera competirà al Campeonato de España de Primera División – Copa Catalunya

Per tal de poder reprendre la competició del bàsquet amateur català, des de la federació catalana de basquetbol s’ha decidit que les seves categories màximes passin a jugar sota el paraigua de la federació espanyola. D’aquesta forma el campionat ha adoptat una renovada composició de joc, derivada per la situació de la pandèmia Covid-19, que ha obligat a adaptar el calendari i l’habitual estructura competitiva. Sota el nom de” Campeonato de España de Primera División – Copa Catalunya, es regirà pels Protocols Covid indicats pel Consejo Superior de Deportes.  En l’àmbit torderenc això significa que el sènior femení del CEEB Tordera que militava a Copa Catalunya passarà a competir en aquesta nova fase regular. En Juanjo Segura entrenador del conjunt verd compartia com és preparant a partir d’ara.

Segura ceeb copa 1

De fet l’equip femení ja està entrenant des de dimarts passat quan van rebre el permís corresponent per poder retornar a les pistes. Tot i que no hi hagin descensos, qui disputi la fase final podrà optar a pujar a la lliga femenina 2. Juanjo Segura es mostrava ambiciós pel proper any malgrat que encara no s’hagi començat aquest nou format.

Segura ceeb copa 2

Segons les bases de competició, s’engegarà motors el 6 i 7 de març de 2021.

La Fase Prèvia estarà vertebrada per un total de 4 grups que composaran els 20 equips de la competició, es desenvoluparà pel sistema de joc de lliga a doble volta tots contra tots.

Els equips que aconsegueixin el 1r i el 2n lloc de cada grup accediran a la Final a Vuit, una de les novetats més destacades d’aquest curs. Aquesta innovadora i atractiva fórmula que determinarà el campió arribarà durant un únic cap de setmana, a partit únic, amb data fixada per al 28, 29 i 30 de maig.

El divendres 28 es jugaran els 4 partits de quarts de final, el dissabte 29 serà el torn de les dues semifinals mentre que la gran Final es disputarà el diumenge 30.

El primer partit de lliga del CEEB Tordera segons el calendari serà al Pavelló dels Països Catalans dissabte a les 19:30h i rebran la visita Snatt’s Femeni Sant Adrià “B”.

ÚLTIMES NOTÍCIES