IniciAppBaixen els nous casos i la taxa de reproducció de la Covid...

Baixen els nous casos i la taxa de reproducció de la Covid a Tordera

Tordera registra 24 casos de Covid-19 a la última setmana i es manté en risc molt alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 907  i es marquen 5.304 casos sospitosos.

Aquestes xifres suposen 61 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes.  El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia apunta que han notat una baixada de la incidència de la Covid en les últimes setmanes.

leonardo 5 febrer

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 0.56 (l’epidèmia creix si és superior a 1). També baixa el risc de contagi, que se situa molt alt, amb un valor de 190.80 (alt).

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, a Tordera tenim 1 grup classe confinat a l’Escola Ignasi Iglesias que afecten a 25 alumnes i 1 docent; 1 grup confinat a l’Institut Tordaria amb 28 alumnes i 1 docent; 1 grup a la llar petits vedruna que afecta 19 alumnes i 2 docents i 1 grup a la llar municipal el Niu amb 18 alumnes i 4 docents.

ÚLTIMES NOTÍCIES