IniciAppBaixen els ingressats per Covid19 als hospitals de Calella i Blanes

Baixen els ingressats per Covid19 als hospitals de Calella i Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 87 persones, 26 menys que dilluns 1 de febrer. Actualment hi ha 33 persones a l’Hospital de Calella, 29 al sociosanitari de Calella, 16 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (01/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos, hi ha hagut 23 altes, de les quals 1 és un trasllat en un altre centre sanitari i 5 al sociosanitari de Calella, i 2 són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (01/02), s’han registrat 4 ingressos i 8 altes, una de les quals és un trasllat al sociosanitari de Calella.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (01/02) s’han registrat 6 nous ingressos, 5 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella i 1 a la unitat de medicina interna de l’hospital de Blanes. També s’ha comptabilitzat 13 altes, 10 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre i 4 defuncions.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar no s’ha detectat cap nou positiu. Es mantenen les 9 persones arran del cribratge realitzat la setmana passada al centre.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 22 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES