IniciAppA partir de dilluns els centres esportius podran tornar a obrir portes

A partir de dilluns els centres esportius podran tornar a obrir portes

El Procicatva anunciar ahir migdia noves mesures, que entraran en vigor dilluns i, d’entrada, tindran una vigència de dues setmanes. En el cas del món esportiu, els gimnasos podran tornar a obrir amb les restriccions que ja havien tingut i es permetrà la reobertura dels espais interiors amb un 30% de l’aforament habitual, la limitació a 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals. Les competicions continuaran majoritàriament suspeses, però es podran fer proves que donin accés a competicions estatals i professionals. En el cas del futbol les categories afavorides serien Primera Catalana, Preferent juvenil masculí i femení, i en futbol-sala, la Divisió d’Honor masculina i femenina. Ara les diferents federacions hauran de fer les correccions que calgui de calendaris, ascensos i descensos i segons la Generalitat això beneficia uns 4.600 esportistes. Gerard Esteve, president de la Unió de Federacions Esportives ha valorat positivament aquest relaxament de les mesures.

Esteve reobertura dilluns

Properament, un cop s’hagi publicat la Resolució corresponent al DOGC, es detallaran més les mesures com el tema de la mobilitat dels jugadors o l’ús de les instal·lacions entre d’altres punts.

Pel que fa al CEM Tordera informen que la zona d’aigües es tornarà a obrir amb normalitat i les classes que son “d’impacte dirigides” s’aprofitarà la zona exterior per continuar fent-les en aquest espai. Pel que fa als cursets de natació es recuperaran amb 6 alumnes per carril i les classes amb les escoles també perquè són grup bombolla. El DikerGym també tornarà a obrir portes amb les mateixes condicions que tenien abans de tancar.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES