IniciAppLes restriccions obliguen a suspendre la Fira Mercat del Ram 2021. Ara...

Les restriccions obliguen a suspendre la Fira Mercat del Ram 2021. Ara l’Ajuntament treballa en activitats alternatives.

La situació actual de la pandèmia, la vigència de l’Estat d’Alarma i les restriccions decretades pel Govern que prohibeixen les fires de mostres, obliguen l’Ajuntament de Tordera a suspendre la celebració de la Fira Mercat del Ram a l’entorn parc Prudenci Bertrana.

Davant d’aquesta suspensió i tal com ha succeït amb altres festes i esdeveniments com el  festival de Festa Major,  Sant Ponç virtual o el campament reial, les àrees de l’Ajuntament treballen per oferir un programa d’activitats i campanyes de promoció a l’entorn dels dies 27 i 28 de març, dates en que s’hauria d’haver celebrat la fira d’enguany.

En aquesta ocasió, a través de la campanya de Fira del Ram, l’Ajuntament treballa en dues línies d’actuació que des de fa anys prenen rellevància a la fira: d’una banda en la promoció de productes, especialment aquells relacionats amb la proximitat, la sostenibilitat i els serveis, i de l’altra, en la promoció de la salut, el benestar i l’entorn, a través de l’assoliment progressiu dels Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) emmarcats a l’agenda 2030. Així ho detalla la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

suspensio fira 1

L’Àrea de Promoció Econòmica contactarà aquests dies amb comerciants i empresaris per demanar la seva participació a la campanya de la Fira mitjançant promocions i descomptes dels seus productes durant la setmana del 22 al 28 de març. La voluntat de l’Àrea és editar una publicació amb tots els descomptes i promocions dels establiments i empreses interessats per fer-la extensiva a tota la ciutadania mitjançant bustiada porta a porta i publicació a xarxes socials. La campanya de difusió de les promocions  anirà lligada a un nou sorteig de xecs regals, que implicarà una injecció directa de 10.000€ al teixit econòmic local. 

En paral·lel a la campanya de descomptes i promocions de Fira del Ram, Promoció Econòmica, conjuntament amb Cultura i Medi Ambient, estan treballant en un programa d’activitats i conferències a l’entorn de la història de les fires, la sostenibilitat, el canvi climàtic i la seva relació amb els productes de proximitat que tindrà lloc durant el cap de setmana de “Fira” al Teatre Clavé. Ho explica la regidora, Nàdia Cantero.

suspensio fira 2

Els comerciants i empresaris que es vulguin adherir a la campanya de descomptes i promocions que es promourà durant la setmana del 22 al 28 de març, poden inscriure’s a través d’aquest formulari.

ÚLTIMES NOTÍCIES