IniciAppCultura obre una campanya de participació ciutadana per ampliar el fons històric...

Cultura obre una campanya de participació ciutadana per ampliar el fons històric i documental del futur arxiu històric

Davant la futura obertura de l’arxiu històric municipal, la regidoria de Cultura esta treballant en ampliar el seu contingut i disposar de la màxima informació històrica i rellevant possible sobre els fets contemporanis que, amb el pas del temps, formaran part de la història local, especialment els fets d’aquest darrer any 2020 i l’impacte de la COVID a Tordera.

A banda de la informació i documentació que s’arxiva per part de la pròpia administració, amb la finalitat de fer d’aquest equipament el més participatiu i ampli possible, la regidoria de Cultura fa una crida a tots els particulars que vulguin formar part d’aquesta iniciativa aportant material gràfic sobre fets  ocorreguts al municipi des de l’inici del segle XXI. Així, totes aquelles persones o empreses que disposin de fotografies, vídeos o relats d’experiències personals que mereixerien ser recordades sobre fets com els incendis del 2003, les nevades del 2010, el tancament de Fibracolor, el temporal Glòria o el pas de la COVID19 per Tordera,  poden fer-les arribar a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat. Ho explica el regidor de Cultura, Josep Llorens.

llorens fons historic

Tota la documentació i els arxius que es rebin seran ordenats i catalogats, si escau, per personal tècnic i passarà a formar part de l’arxiu documental del futur equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES