IniciNoticiesComerçL'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE, TANCA LA TEMPORADA PRIMAVERA - ESTIU...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE, TANCA LA TEMPORADA PRIMAVERA – ESTIU AMB UN BALANÇ POSITIU. L’ENTITAT COMENÇA A TREBALLAR PER LES CAMPANYES DE LA TEMPORADA TARDOR – HIVERN

L’associació de comerciants de Tordera Centre, ha tancat la temporada primavera-estiu amb molt bona nota. Al llarg d’aquest mesos, els establiments associats han organitzat diverses campanyes per dinamitzar el comerç local i fidelitzar els seus clients. El president de l’associació de comerciants, Josep Borrell, ha fet un balanç molt positiu de la temporada primavera-estiu.

De cara la temporada tardor-hivern, estan previstes diverses reunions entre els associats per decidir quins projectes és decideixen tirar endavant.

A nivell general, els botiguers de Catalunya qualifiquen d’irregular la temporada de rebaixes que va cloure dimarts. Segons les zones, les vendes van ser més o menys bones, però en general es van cobrir les expectatives. La Confederació de Comerç de Catalunya calcula l’increment de les vendes entre un 4% i un 6%, mentre que, segons l’Agrupació de Botiguers de Catalunya, van davallar un 10%.

ÚLTIMES NOTÍCIES