IniciAppEn Comú Podem dóna 2.000€ a l'Associació del voluntariat de Tordera per...

En Comú Podem dóna 2.000€ a l’Associació del voluntariat de Tordera per contribuir en la seva gestió al “Detots”

El passat mes de desembre, En Comú Podem va fer una donació de 2.000 € provinents dels excedents dels salaris dels seus diputats al Parlament de Catalunya.

Des de la constitució de la formació, els excedents que produeixen les limitacions salarials que s’autoimposen els seus membres es destinen a un fons social i solidari que ajuda a diferents plataformes, moviments socials, associacions, cooperatives sense ànim de lucre i fundacions que promoguin l’autogestió en diferents projectes solidaris.

En aquest cas, una de les associacions escollides ha estat l’associació del voluntariat de Tordera per tota la seva tasca solidària al municipi i sobretot per l’excel·lent gestió que duent a terme en el CDAR (Centre de Distribució d’Aliments i Roba) de Tordera anomenat “DeTots” en un servei de suport a l’ajuntament entre altres activitats. Salvador Giralt és regidor d’En Comú Podem Tordera.

donacio ECP

El “DeTots” va obrir les portes el 26 de juliol de 2016 i a partir del 15 de setembre del mateix any, va començar a funcionar amb el format de supermercat solidari amb un sistema de punts innovador. La força d’aquest projecte ha estat sempre el voluntariat pel seu valor humà i per la seva solidaritat i el dia d’avui estan atenent una mitjana de 800 persones al mes, a causa de la crisi produïda per la pandèmia de la covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES