IniciAppTordera modifica espais de votació als comicis del 14F

Tordera modifica espais de votació als comicis del 14F

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) conclou que cal suspendre definitivament el decret d’ajornament de les eleccions i que, per tant, s’han de fer el proper 14 de febrer. Per tant, tindrem unes de les eleccions més incertes de la democràcia marcada per la pandèmia del coronavirus.

Per aquests comicis, 12.824 torderencs i torderenques estan cridats a les urnes. D’acord amb el protocol de anti-covid, hi ha hagut canvis quant als col·legis als quals tradicionalment s’acudia per a unes eleccions. Tordera continuarà amb 4 espais de votació. Seran:

  • El Pavelló Parroquial acollirà les 3 meses de l’espai de votació de l’Escola Serra de Miralles.
  • L’Escola La Roureda comptarà amb les 3 habituals meses.
  • El Pavelló Municipal de l’Avinguda Països Catalans acollirà 8 meses que s’havien ubicat en els darrers comicis a l’Escola Ignasi Iglesias.
  • L’Institut Lluís Companys comptarà amb 6 meses.

No hi ha canvis ni barreges de districtes electorals, que s’assignen segons aquesta nova distribució d’espais. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica les variacions en els espais de votació el 14F.

alcalde variacions col·legis

A l’hora d’anar a votar, es recomana portar la papereta preparada de casa per no haver de tocar el material que hi haurà als col·legis. Es definiran diversos circuits dins de les seus per evitar que la gent es creui, les files d’espera s’hauran de fer fora, i hi haurà gels hidroalcohòlics repartits per l’espai. En el moment de dipositar la papereta dins l’urna, no caldrà donar el document d’identificació sinó mostrar-lo als membres de les meses, a qui s’equiparà amb elements de protecció del contagi. Es designarà una persona per escola que s’encarregui de vetllar pel compliment d’aquesta normativa.

El Govern ha publicitat la recomanació d’acudir a votar segons unes franges horàries establertes per qüestions de seguretat sanitària:

  • De 9 a 12h: col·lectius de risc
  • De 12 a 19h: població general
  • De 19 a 20h: persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos).

ÚLTIMES NOTÍCIES