IniciAppEl CPTordera fa el deures i aconsegueix una important victòria

El CPTordera fa el deures i aconsegueix una important victòria

Aquesta vegada si que si, malgrat que no fessin un dels millors partits de la temporada, els tres punts eren molt importants pels interessos torderencs i així es va complir. El Club Patí Tordera en aquesta jornada 13 de l’OK Lliga Plata va rebre el Dominicos de la Corunya al parroquial. El partit va començar molt bé pels locals i en el primer minut de joc ja va pujar el primer gol al marcador de la mà de Jordi Mateos. Però la rèplica no es va fer esperar i Martin Payero va tornar a posar la igualtat i amb l’empat vam arribar al descans. A la represa, Pablo Torres de falta directa va tornar a avançar el Tordera i tres minuts més tard Javier Añon va tornar a empatar el partit. El gol de la victòria torderenca va arribar de penal a falta de set minuts per acabar de la mà de Albert Hernández. L’electrònic ja no es mouria més amb el definitiu 3-2 malgrat que els visitants van tenir alguna que altre oportunitat que no van saber executar. L’entrenador del CPTordera Tete Hugas valorava aquest triomf vital pel conjunt groc i vermell.

Hugas post dominicos

Els torderencs després d’aquesta victòria es troben en setena posició amb un partit menys i 14 punts. Aquesta setmana l’equip li toca descansar i l’hoquei patins no tornarà fins la setmana que ve per recuperar el partit contra l’Areces que es va suspendre fa dues setmanes.