IniciAppPuja a 111 persones les ingressades per Covid19 als centres de la...

Puja a 111 persones les ingressades per Covid19 als centres de la corporació del Maresme i la Selva

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 111 persones,18 més que dilluns 25 de gener. Actualment hi ha 41 persones a l’Hospital de Calella, 40 al sociosanitari de Calella, 21 a l’Hospital de Blanes i 9 al sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (25/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 16 nous positius, hi ha hagut 17 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i quatre al sociosanitari de Calella , i 1 defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (25/01), s’han registrat 7 ingressos i 2 altes.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (25/01) s’han registrat 7 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella, i 1 defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar es mantenen els 9 pacients positius registrats arran del cribratge realitzat aquesta setmana al centre tal i com es va informar aquest dimecres. I s’està a l’espera de conèixer els resultats de les PCR realitzades als professionals.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 43 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES