IniciNoticiesRegidoriesEL REGIDORS I REGIDORES DE SERVEIS SOCIALS DEL MARESME FAN PINYA PER...

EL REGIDORS I REGIDORES DE SERVEIS SOCIALS DEL MARESME FAN PINYA PER BUSCAR SOLUCIONS A LES DIFICULTATS DE SUBSISTÈNCIA DAVANT LA CRISI.

Els regidors i regidores de serveis socials de l’Àrea Bàsica del Consell Comarcal han compartit les seves inquietuds per la dificultat d’atendre l’increment de ciutadans que es troben amb dificultats de subsistència com a conseqüència de la crisi. La reunió, que ha estat convocada pel propi Consell Comarcal del Maresme (CCM) tenia un triple objectiu: informar als municipis de la feina que realitza des de l’àrea de Serveis a les Persones, explicar les novetats del contracte programa signat recentment amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania i, finalment, posar en comú les principals necessitats i inquietuds dels responsables municipals de serveis socials. En aquest darrer apartat, els regidors i regidores han coincidit que una de les principals inquietuds dels ajuntaments és “com resoldre les noves problemàtiques socials dels ciutadans com a conseqüència de la situació econòmica que s’està vivint i que està afectant a nous perfils d’usuaris dels serveis socials municipals”. El regidor d’atenció social i serveis a la persona de l’ajuntament de Tordera, Jordi Camó recorda que el nostre municipi, és dels que més tècnics dedica a serveis socials.

El regidor d’atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó explica quines mesures engega l’ajuntament per afrontar la situació.

El consell comarcal del Maresme ha avançat durant la reunió sobre la posada en marxa d’una nova iniciativa de la Comunitat Terapèutica del Maresme i de les emissores de ràdio municipals. A partir de la setmana vinent, aquestes emissores incorporaran a la seva programació dos espais divulgatius, amb el títol “ObertaMent”, a l’entorn de les malalties mentals.

ÚLTIMES NOTÍCIES