IniciAppLa torderenca Núria Vilajeliu és col·laboradora de relacions internacionals i penyes d'arreu...

La torderenca Núria Vilajeliu és col·laboradora de relacions internacionals i penyes d’arreu del món a la candidatura d’en Joan Laporta

Les properes eleccions del FCBarcelona també tenen presència torderenca als equips de treball de les candidatures que opten a la presidència. Dins del projecte “Estimem el Barça” que encapçala en Joan Laporta, des de ja fa cinc anys, la torderenca Núria Vilajeliu és responsable de les relacions internacionals i penyes d’arreu del món. En declaracions al Show dels Esports ella mateixa compartia com va començar l’amistat amb el “Jan” abans d’entrar dins de la campanya esportiva del 2015.

Vilajeliu laporta 1

Vilajeliu explicava que tenen molt en compte el suport que amb els avals van anar rebent durant aquestes darreres setmanes. En total van recollir 10257 signatures.

Vilajeliu laporta 2

La torderenca valorava la candidatura i el programa que té preparat en Joan Laporta de “valent” per afrontar amb garanties segons ella la regeneració nova que ha de viure l’entitat blaugrana.

Vilajeliu laporta 3

Eleccions a la presidència del Barça que estaven previstes pel diumenge 24 de gener finalment s’han posposat de manera oficial pel 7 de març. Una data per això que no està confirmada del tot.

ÚLTIMES NOTÍCIES