IniciAppEl primer trimestre escolar conclou amb menys del 2% de casos de...

El primer trimestre escolar conclou amb menys del 2% de casos de COVID-19 a les aules de Tordera

Aquestes vacances de Nadal han donat el punt i final al primer trimestre escolar del curs 2020-2021. Des del mes de setembre, l’activitat escolar s’ha reprès amb la presencialitat com a prioritat. Seguint el protocol, aquells grups escolars, dividits per classes) en què hi ha hagut un positiu, s’han hagut d’aïllar.

El primer trimestre escolar ha acabat amb 51 casos positius acumulats a les escoles. D’aquests, la majoria són estudiants tot i que també hi ha algun cas de treballadors afectats. En tots els casos, s’ha dut a terme un aïllament grupal com a mesura de prevenció. Aquestes xifres signifiquen menys del 2% de casos positius entre els prop de 2.600 alumnes escolaritzats a Tordera.

Moltes de les escoles s’han adaptat a la nova situació, redistribuïnt alumnes per crear grups-classe menys nombrosos i canviant l’hora d’entrada i sortida dels alumnes per evitar aglomeracions. El regidor d’ensenyament, Pau Megias, es mostra satisfet amb l’organització a Tordera.

balanç trimestre 1

El regidor felicita el funcionament dels centres educatius i reivindica que les aules són segures.

balanç trimestre 2

Tot i així, des de la regidoria critiquen que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat no ha recolzat a les escoles i ha hagut de ser l’Ajuntament qui ha obert ajudes econòmiques i de material, a les famílies i als centres.

balanç trimestre 3

El segon trimestre del curs escolar es reprendrà dilluns 11 de gener i no el 8, com estava previst anteriorment.

ÚLTIMES NOTÍCIES