IniciAppRepàs de l’actualitat dels veïnats de Sant Jaume, Mas Martí i Sant...

Repàs de l’actualitat dels veïnats de Sant Jaume, Mas Martí i Sant Andreu a l’espai “La Teranyina”

Conxi Rodríguez, la presidenta de l’associació de veïns dels tres veïnats, ha sigut la protagonista a “La Teranyina”, on ha parlat dels temes que marquen l’actualitat de la comunitat. Primerament, a causa de la pandèmia, Conxi ens ha explicat a què han estat obligats aquest 2020.

Conchi La Teranyina 1

A més ha explicat quines són les activitats més importants que realitza l’associació. Al gener porten el patge reial, per més tard treballar amb la festa de Sant Andreu. Ja, quant a l’onze de setembre, fan diverses activitats al poble i a l’octubre la castanyada. Arribant al final de l’any, al novembre es fa un vermut a la capella de Sant Andreu, el qual té molt bona acollida després de la missa.

 Ara bé, aquest any es van haver de suspendre quasi totes les activitats després de tancar el local. Malgrat tot, Conxi ens desvela quines accions es van poder realitzar a Sant Andreu i amb quines mesures.

Conchi La Teranyina 2

Pel que fa al 2021, preveuen obrir el local a partir del segon trimestre, a expectatives de l’evolució de la pandèmia. A partir d’aquí buscarien dur a terme més activitats participatives.

ÚLTIMES NOTÍCIES