IniciAppQueda suspesa l’actuació dels Pastorets de l’ACR Pere Cot

Queda suspesa l’actuació dels Pastorets de l’ACR Pere Cot

L’ACR Pere Cot suspèn totes les activitats per aquest Nadal. Tot i la previsió feta i l’organització prèvia, la situació de la pandèmia ha obligat a suspendre les tradicionals activitats que organitza l’entitat cada any en dates nadalenques.

Tot i que no ha sigut fins el darrer moment, i l’equip interpretatiu ho tenia tot a punt, finalment no es podrà dur a terme la representació dels Pastorets. Les mesures de seguretat i de contenció de la pandèmia han aturat la representació que s’havia de fer al Teatre Clavé. Segons expliquen des de l’organització, enguany no es podrien mantenir les restriccions malgrat que l’obra estava adaptada a la situació actual.

La Presidenta de l’Associació Recreativa Pere Cot, Queralt Ametller, avança quina era la idea dels Pastorets d’enguany.

pere cot no pastorets 1

Per altra banda, la Quina també ha hagut de ser suspesa. Tot i que l’equip de l’ACR Pere Cot va començar a treballar-hi al mes d’octubre, finalment  el Departament de Joc de la Generalitat els va tirar enrere el projecte. Ametller explicava quina era la proposta alternativa que es plantejava.

pere cot no pastorets 2

Des de l’organització lamenten haver d’anul·lar les activitats però defensen que sempre ha de prevaldre garantir la seguretat dels actors, actrius i espectadors. Pere Cot ja va haver de suspendre un musical infantil a principi de la pandèmia i el musical de festa major.

ÚLTIMES NOTÍCIES