IniciAppComença el confinament comarcal des d’avui i fins l’11 de gener

Comença el confinament comarcal des d’avui i fins l’11 de gener

Avui dilluns comencen les noves mesures restrictives marcades pel PROCICAT i el govern de la Generalitat. Com a mesura de contenció de la COVID-19 i davant l’arribada de les festes de Nadal, s’apliquen noves restriccions, principalment, de mobilitat i trobada.

 Pel que fa al confinament comarcal, no s’aplicarà de divendres a dilluns com fins ara sinó cada dia. L’excepció serà la possibilitat que les bombolles de convivència vagin a la segona residència. Els ciutadans de Tordera, doncs, es podran moure pel Maresme però no poden anar a poblacions com Blanes o Fogars de la Selva. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, reclama una gestió flexible en els casos que sigui necessari.

alcalde confinament perimetral 1

Tot i així, l’alcalde també remarca que cal evitar desplaçaments innecessaris per evitar nous contagis.

alcalde confinament perimetral 2

Des d’avui també es manté el confinament perimetral de Catalunya i només es podrà sortir del país per visitar familiars o “persones properes”.

El toc de queda també es manté fins a les deu de la nit, a excepció dels dies 24 i 31 de desembre, quan s’ampliarà fins a la una de la matinada i de la Nit de Reis, quan s’ampliarà fins a les onze de la nit. Les trobades i reunions des del 21 de desembre a l’11 de gener haurà de ser de màxim sis persones, excepte el 24 a la nit, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Any Nou i Reis, quan s’ampliarà a deu persones. Això sí, amb la limitació d’ajuntar un màxim de dues bombolles de convivència.

ÚLTIMES NOTÍCIES