IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA NOUS TALLERS GRATUÏTS DE...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA NOUS TALLERS GRATUÏTS DE MILLORA DEL COMERÇ URBÀ.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, mitjançant el seu programa “Modernitza’t”, duen a terme diferents tallers de comerç amb la finalitat de reflexionar i analitzar d’una manera pràctica aspectes que incideixen en el futur dels negocis i contribuir així a millorar el posicionament de les empreses del comerç.

En aquest sentit, la regidoria de Promoció de la Vila organitza de cara al mes d’octubre dos tallers gratuïts inclosos al programa Modernitzat i adreçats especialment als comerciants locals.

El primer taller tindrà lloc el dia 1 d’octubre, a la biblioteca municipal, de 15h a 17h. Aquest taller tractarà “La banca, el finançament extern” i tindrà per objectiu abordar els aspectes imprescindibles que cal conèixer per actuar professionalment en una negociació bancària i en l’obtenció de finançament extern. Aquest taller està dirigit especialment a empresaris amb un o dos punts de venda i responsables de botigues del sector comerç.

El segon taller s’organitzarà en dues sessions de dues hores, els dies 7 i 14 d’octubre de 15h a 17h, també a la biblioteca. En aquesta ocasió es tractaran les àrees de millora del comerç que s’han de potenciar. A partir de l’anàlisi pràctic de l’empresa, es cercaran els elements que fan que un negoci sigui més competitiu. Aquest curs s’adreça a empresaris amb un o dos punts de venda i responsables de botigues i de producte, marxandatge, compres i equips de venda del sector del comerç. El regidor de promoció de la vila, Bernat Costas ens parla sobre els tallers que proposen.

Les inscripcions per a participar als tallers es poden formalitzar des de la pàgina web www.tordera.cat. Per a més informació sobre els cursos us podeu posar en contacte amb la regidoria de Promoció de la Vila, a la plaça de la Concòrdia s/n, tel. 937642816 o a través del correu comerç@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES