IniciApp6 torderencs guanyen la Mostra Literària del Maresme

6 torderencs guanyen la Mostra Literària del Maresme

Tordera és una de les grans premiades a la Mostra Literària del Maresme, celebrada aquest diumenge 13 de desembre. En total 6 guanyadors on destaca un gran paper femení. Un any més la Mostra Literària del Maresme reflecteix la bona salut del món de les lletres a la comarca.

Seguint la tradició descentralitzadora, Teià havia d’acollir el 13 de desembre l’acte de lliurament de premis a les guanyadores i guanyadors de la XXXVII Mostra Literària del Maresme i del Concurs de relats breus del confinament que va promoure el Consell Comarcal a l’entorn de Sant Jordi per donar veu literària a les vivències viscudes en motiu de l’estat d’alarma i, a la vegada, donar suport a les llibreries de la comarca.

Fins a 6 torderencs i torderenques han sigut premiats a la mostra. En la categoria sènior, la F, Joaquim Haro s’ha emportat el primer premi de poesia amb “Arborètrum pròxim”. En la cateoria E, de nou un primer premi torderenc, aquest cop en poesia per l’Alba Segura i “Tristor Silenciada”. Un nou primer premi pel treball “Sororitat” de la Marta Mercader en la categoria D de poesia. Quant a prosa, Emma Correa s’ha emportat el segon premi de la categoria D amb el treball “Més enllà de la vida”. Doblet de germanes, ja que la Sara correa s’ha emportat el 2n premi de la categoria C de prosa amb “Superpoders”. Yaiza Córdoba ha aconseguit el segon premi a l categoria C de poesia pel projecte “La solitud”.

Gràcies a aquests 6 treballs, Tordera és la població més premiada de la Mostra Literària del Maresme.

Com és tradicional, el Consell Comarcal ha editat un llibre que recull les obres guanyadores. En aquesta ocasió, la portada i el punt de llibre que l’acompanya recull la il·lustració “Noia a la biblioteca 2015” de l’artista Gerard Rosés. El Consell Comarcal agraeix a la seva família la cessió d’aquesta obra de l’artista que va estar estretament vinculat als municipis de Teià i El Masnou.

ÚLTIMES NOTÍCIES