IniciNoticiesSocietat L'AJUNTAMENT DE TORDERA GUANYA EL JUDICI CONTRA SOREA I TIRA ENDAVANT...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA GUANYA EL JUDICI CONTRA SOREA I TIRA ENDAVANT EL PROJECTE PERQUÈ L’AIGUA ARRIBI A LES URBANITZACIONS.

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a l’Ajuntament de Tordera en el judici que l’enfrontava amb la companyia d’aigües Sorea des de feia quatre anys. Sorea havia denunciat el consistori perquè considerava que el concurs públic que havia fet per atorgar les obres per millorar i ampliar la xarxa d’aigua potable i de clavegueres havia incomplert la llei. Al concurs s’hi van presentar dues empreses, Sorea i Segagua, ara Aquàlia. Va guanyar la segona. Mentre el litigi ha estat vigent, el projecte per fer que la xarxa que dóna aigua a Tordera arribi a les urbanitzacions s’ha alentit.

Joan Carles Garcia, destaca que la sentència demostra que l’ajuntament de Tordera, fa la feina ben feta.

Amb la sentència a la mà, l’empresa Aqualia podrà tirar endavant el projecte de la xarxa d’aigües i clavegueram de les urbanització. En l’actuació d’Aquàlia, també es preveu la construcció d’una planta de tractament de l’aigua de consum que inicialment anirà dalt d’un turó situat al costat de les empreses Torho i La Casera. En aquest sentit, l’aigua provinent de la Tordera i que abastarà tot el poble, passarà per la planta de tractament, es distribuirà i quan se’n faci ús, arribarà a la depuradora local i finalment serà reaprofitada dins el projecte Life per tornar al riu.

ÚLTIMES NOTÍCIES