IniciAppA partir d’avui obren centres comercials i pistes d'esquí

A partir d’avui obren centres comercials i pistes d’esquí

Fins ara només podien obrir algunes botigues de centres comercials, les que donaven al carrer. A partir d’aquest dilluns, ja poden obrir tots els centres comercials, que hauran de limitar l’aforament al 30%. Això s’aplica als establiments i a les zones comunes i de pas dels recintes comercials, que hauran de tenir sistemes de control d’aforaments i fluxos.

Els teatres, cinemes i altres locals que es dediquen a activitats culturals continuen amb l’aforament del 50% de la fase 1, però s’ha ampliat el límit màxim de 500 a 1.000 persones.

Les restriccions també es flexibilitzen en l’àmbit religiós. En general, als casaments, funerals i altres cerimònies es manté el límit del 30% d’aforament i amb un màxim de 500 persones.

A partir d’aquest dilluns, es pot anar a esquiar. Totes les estacions catalanes, públiques i privades, han acordat obrir. La majoria són de la Generalitat (Espot, Vall de Núria, La Molina, Vallter, Port Ainé i Boí Taüll). Escoltem Imma Soler, sots directora operativa de protecció civil.

novetats proteccio

Caldrà esperar fins divendres perquè s’apliqui un altre canvi aprovat pel Procicat: el confinament de cap de setmana passarà de municipal a comarcal.

ÚLTIMES NOTÍCIES