Els grups de govern titllen de titulars buits la proposta de l’oposició


El grups de govern a l’Ajuntament de Tordera, han respòs a l’anunci dels grups de l’oposició del seu impuls a la creació d’ajudes directes als negocis afectats per la Covid19. El regidor de Junts x Tordera, Josep Llorens recorda que ja portem 9 mesos de pandèmia, on el govern ha treballat per afrontar una crisi sanitària, social i econòmica. Llorens diu que després de 9 mesos arriba una proposta de l’oposició, que no està treballada i que demostra que tenen un desconeixement del pressupost municipal.

Llorens comissio 1

El regidor de govern assegura que després de 9 mesos només han rebut una proposta treballada de la CUP i que la resta són titulars buits.

Llorens comissio 2

El regidor del PSC, Rafa Delgado recorda que la proposta dels grups de l’oposició no té cap sentit, ja que per poder donar ajudes directes cal fer abans unes bases, que ja tenen previstes pel pressupost 2021 .

Rafa comissio

Els grups de govern asseguren que es posaran mans a la feina amb la proposta i celebren que l’oposició, després de 9 mesos, demostrin la voluntat de treballar i implicar-se amb la situació.

Per la seva banda, el regidor de Més Tordera, Xavier Pla considera que tot el que sigui ajudar a empresaris i autònoms que ho estiguin passant malament és positiu i recorda que cal elaborar les bases reguladores per poder donar aquestes ajudes directes.

xavi pla comissio

Tot plegat, s’ha de discutir i elaborar a través de la comissió de treball de la COvid 19 que es reuneix cada dijous a la tarda de manera telemàtica.