Avui es commemora el dia mundial de les persones amb discapacitat


Les associacions de discapacitats intel·lectual de Catalunya celebren avui el dia internacional de la discapacitat. El sector alça la veu per mostrar el seu malestar per les retallades i per demanar a les administracions que compleixin amb els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament, recollits a la convenció de drets de Nacions Unides i a la legislació espanyola i catalana. A Tordera l’entitat el RUSC, han fet lectura a Ràdio Tordera del manifest. N’escoltem un fragment.

Tall manifest RUSC

Actualment l’associació de discapacitat intel·lectuals de Catalunya agrupen més de 300 entitats sense ànim de lucre que defensen els drets i donen serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

#NoSomInvisibles from Fundació El Rusc on Vimeo.