IniciNoticiesCultura L'ESCRIPTOR PERE BALSÀ SERÀ DIMARTS A LA BIBLIOTECA PER FER UNA...

L’ESCRIPTOR PERE BALSÀ SERÀ DIMARTS A LA BIBLIOTECA PER FER UNA NOVA XERRADA D’AUTOR.

La Biblioteca de Tordera acull el proper dimarts, dia 9 de maig, una nova xerrada d’autor amb el dinamitzador sociocultural Pere Baltà, que aprofitarà la conferència per presentar el seu darrer llibre “L’altra resistència, l’associacionisme cultural català i la lluita per les llibertats democràtiques”.
La regidora de cultura, Maria Angels Cayro, explica el contingut de la presentació.

Baltà va ser director del Servei de Promoció Cultural de la Generalitat entre els anys 1980 i 1985, promovent el desenvolupament d’un programa molt divers de dinamització cultural. A més, va ser diputat al Congrés entre els anys 1988 i el 1996 i va ser ponent d’importants iniciatives legislatives d’àmbit cultural.
Des que va deixar la seva carrera política, Pere Baltà s’ha dedicat al món de la literatura i ha publicat diferents títols d’assaig com Recordat Josep Pallach, obres de teatre com Els senyors de la Casa Gran o Cafè Nacional, entre d’altres obres de diferents gèneres literaris. La xerrada amb Pere Baltà, organitzada per la Biblioteca de Tordera, la Regidoria de Cultura i el Cercle d’Història de Tordera, tindrà lloc dimarts, a les 8 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES