IniciNoticiesEntitats RÀDIO TORDERA PRESENTA AVUI EN RODA DE PREMSA L'EMISSIÓ PER INTERNET...

RÀDIO TORDERA PRESENTA AVUI EN RODA DE PREMSA L’EMISSIÓ PER INTERNET I EL NOU DOMINI.CAT EN MOTIU DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI DE L’EMISSORA.

Ràdio Tordera presenta avui dins els actes del vint-i-cinquè aniversari de l’emissora dues novetats a la plana web de Ràdio Tordera: L’emissió on-line i el nou domini.cat.
A partir d’ara clicant sobre la icona corresponent els internautes que visitin la web podran escoltar el que estiguem emetent en aquell moment.
L’emissió on-line està pensada per a tots els visitants de la plana web, en especial per aquelles persones que ja tenen una relació amb Ràdio Tordera i que degut a la distància no poden rebre Ràdio Tordera. Algunes urbanitzacions de Tordera, Hortsavinyà que no reben en bones condicions l’emissora degut a les limitacions de potència per ones.
Aquesta també ha estat una demanda de familiars d’immigrants que des del país d’orígen volen escoltar la intervenció de familiars i amics en el programa d’immigració Tarde o Temprano, o de torderencs que viuen lluny de Tordera i que col·laboren en el programa La Tercera Hora des de Anglaterra, Arabia Saudí, Israel, Argentina i Estats Units.
El director-gerent de Ràdio Tordera, Albert Sabater explica els avantatges que comportarà poder emetre per internet.

D’altra banda, Ràdio Tordera també estrena el nou
domini .cat. Albert Sabater recorda que com a entitat que promou l’ús de la llengua en català s’ha sumat a la iniciativa d’un domini .cat que reconeix l’ús del català a internet.

Amb el nou domini .cat Ràdio Tordera continua apostant per ser motor de la llengua i la cultura catalana a les ones i també a internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES