IniciNoticiesEntitatsLA ONG AGERMANAMENT TORDERA-SANTA ROSA ORGANITZA AVUI UN TALLER INFANTIL I L'ACTIVITAT...

LA ONG AGERMANAMENT TORDERA-SANTA ROSA ORGANITZA AVUI UN TALLER INFANTIL I L’ACTIVITAT “FEM UN CAFÈ” DINS LA CAMPANYA “NICARAGUA:ENS CONEIXEM?”

L’Agermanament Tordera – Santa Rosa continua amb el projecte “Nicaragua: ens coneixem?”, amb el qual es pretén treballar les característiques socials, polítiques i educatives de Santa Rosa (Nicaragua). Amb aquesta finalitat, l’entitat local ha convidat dos membres representants de la comissió de Santa Rosa a conviure durant tres setmanes a Tordera i desenvolupar diferents activitats.
Avui és realitzarà un taller infantil titulat “creem jocs de Nicaragua” de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda a la biblioteca de Tordera. A les 8 del vespre, tindrà lloc l’activitat “Fem un cafe?” al bar del forum.
Demà dimecres 5 d’abril està prevista una sessió de L’hora del conte: amb Contes de Nicaragua, a càrrec de Glòria Matas, a les 6 de la tarda a la biblioteca.
Per últim, recorda que fins al 6 d’abril, és podrà visitar una exposició fotogràfica i d’artesania nicaragüenca, a la biblioteca de Tordera

ÚLTIMES NOTÍCIES