IniciNoticiesRegidories L'AJUNTAMENT DE TORDERA IMPULSA AQUEST MESOS EL CIVISME A TRAVÉS DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA IMPULSA AQUEST MESOS EL CIVISME A TRAVÉS DE LA CAMPANYA TORDERA PER TOTS.

L’Ajuntament de Tordera està impulsant la campanya de foment dels valors cívics “Tordera x tots”.
Aquesta campanya, formada per diferents temàtiques trimestrals començarà tractant el civisme i posteriorment ho farà amb els temes de natura, oportunitats i serveis.
Les darreres setmanes i en matèria de civisme s’estan distribuint arreu de Tordera uns díptics informatius que contenen diferents missatges i consells pràctics per mantenir uns carrers més nets, per millorar la mobilitat al municipi i per respectar les normes de circulació, entre d’altres aspectes.
La temàtica “Tots x civisme” s’acompanyarà de diferents accions, una de les quals ja s’ha realitzat. Els alumnes de les escoles de Tordera han format patrulles cíviques amb l’objectiu que, acompanyats per la Policia Local, adverteixin els conductors sobre la necessitat d’aparcar correctament els vehicles i evitar fer-ho en doble fila, sobre una vorera, un pas de vianants o davant d’un gual. Fins al moment, la Policia local ha fet un balanç molt positiu de les sortides de la patrulla cívica, tant per l’actitud dels conductors com per la implicació dels joves. Així ho valora el sots-inspector, Jordi Casas.

La temàtica Tots x civisme s’acompanyarà d’altres accions, com ara la instal·lació de papereres i expenedors de bosses per als excrements de gossos, que es començaran a instal·lar la setmana vinent, es faran més controls preventius de sonometria als vehicles i s’instal·laran panells de velocitat moderada als camins rurals.
El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, explica quin és l’objectiu de la campanya Tordera x Tots.

La temàtica “Tots x civisme”, promoguda per diferents àrees de l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Policia Local i dels Centres Escolars del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES