IniciNoticiesEntitatsL'ASSOCIACIÓ D'AGERMANAMENT TORDERA - SANTA ROSA COMENÇA UNA CAMPANYA PER DIFONDRE NICARAGUA...

L’ASSOCIACIÓ D’AGERMANAMENT TORDERA – SANTA ROSA COMENÇA UNA CAMPANYA PER DIFONDRE NICARAGUA I LA FEINA QUE DESENVOLUPA L’ENTITAT EN AQUESTA REGIÓ.

L’associació agermanament Tordera-Santa Rosa engega aquest cap de setmana una campanya que s’allargarà fins la fira mercat del Ram de difusió de Nicaragua i de la feina que desenvolupa l’entitat en aquesta regió. La presidenta de la ONG torderenca, Carme Lopez, explica l’objectiu que pretén la campanya.

Des de la comissió d’agermanament de Tordera s’ha convidat a dos ciutadans de Santa Rosa de Nicaragua a conviure durant tres setmanes al nostre municipi, per tal de fer un intercanvi cultural i mostrar la tasca que desenvolupa l’entitat torderenca a Nicaragua. Aquest dissabte, 25 de març, començarà la campanya amb una actuació infantil a càrrec d’en Miquelet i xocolatada. L’actuació serà a les 5 de la tarda a la plaça de la vila. Carme Lopez assegura que la campanya anomenada “Nicaragua:ens coneixem” té previst tallers infantils, l’hora del conte, conferències, pel·lícula, trobada d’entitats i caminades, entre d’altres activitats.

Per últim, del 27 de març al 6 d’abril és realitzarà una exposició fotogràfica i d’artesania nicaragüenca, a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES