IniciNoticiesPolítica EL PARTIT POPULAR DE TORDERA ORGANITZA DIUMENGE UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES...

EL PARTIT POPULAR DE TORDERA ORGANITZA DIUMENGE UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES CONTRA L’ESTATUT DE CATALUNYA PROPOSAT PEL PARLAMENT DE CATALUNYA.

L’agrupació local del Partit Popular de Tordera, organitza aquest diumenge, 26 de març, una recollida de signatures en contra de l’estatut proposat pel parlament de Catalunya.
El partit popular de Tordera instal·larà una parada en el mercat de diumenge, on qui ho desitgi podrà donar suport a la visió dels populars respecte al text estatutari.
El president del Partit Popular de Tordera, Xavier Martin considera que l’estatut imposa certs deures pels ciutadans de Catalunya, en contra de la seva llibertat.

Xavier Martin, confia que la recollida de signatures comptin amb una bona resposta dels visitants del mercat de Tordera.

La parada estarà instal·lada al camí Ral, a l’alçada de l’estanc palomé, de 11 a 1 del migdia. L’activitat comptarà amb l’assistència del president de les noves generacions de la província de Barcelona, Jose Antonio Coto, el president de les noves generacions del Maresme, Adam Alonso i del secretari general del PP al Maresme, Norbert Pelaez. Les signatures recollides s’enviaran a la delegació del partit popular de Barcelona, i posteriorment juntament amb les signatures de la resta de l’estat, seran presentades al congrés dels diputats.

ÚLTIMES NOTÍCIES