IniciAppL’Ajuntament proporciona als alumnes confinats les eines per poder realitzar les classes...

L’Ajuntament proporciona als alumnes confinats les eines per poder realitzar les classes “online”

L’actual pandèmia ha causat molts problemes en la nostra societat i l’educació també s’ha vist afectada. Les escoles, a causa de les noves mesures imposades i per protegir la salut de tots els estudiants, han hagut de modificar les seves classes i fer algunes d’aquestes per via telemàtica en cas que es doni algun positiu. Això sí, algunes famílies no poden comptar amb les eines necessàries perquè els seus fills acompleixin aquestes classes “online”. És per això que l’Ajuntament de Tordera, per tal que tots els alumnes puguin accedir a les classes telemàtiques, proporcionarà els mitjans necessaris a les famílies.

Cal dir que no totes les classes es faran telemàticament, només un grup reduït d’alumnes aprendran des de casa, aquells que estiguin confinats. Com que no parlem de la totalitat dels alumnes de Tordera, l’Ajuntament ha tingut més facilitats per proporcionar tots aquells utensilis necessaris. A més, pel fet que ja va haver-hi un primer confinament, molts d’aquests nens i nenes ja disposen d’alguns mitjans per fer aquestes classes. Ho explica el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

Pau via telemàtica 1

Davant un possible nou confinament de tota la població, les escoles de Tordera han planificat diferents escenaris per mantenir la docència en cadascú d’ells. Així ho ha explicat el regidor.

Pau via telemàtica 2

L’Ajuntament facilitarà ordinadors, “tablets”, “routers”…, etc., tot allò que necessitin els alumnes confinats i aquells que tinguin problemes per adquirir aquests recursos.

ÚLTIMES NOTÍCIES