IniciAppEl Capellades HC empata el partit al Tordera faltant dos minuts per...

El Capellades HC empata el partit al Tordera faltant dos minuts per acabar

En aquesta jornada de l’OK Lliga Plata, el Club Patí Tordera no va saber aprofitar una oportunitat d’or per sumar el primer triomf a domicili del curs. En un partit amb molts alts i baixos pels dos equips, els torderencs van tenir moments de control sobretot a la primera part on el resultat al descans era favorable 1-3. Però quan no acabes de tancar el marcador i deixes que els locals et guanyin terreny, la balança acaba decantant-se cap el cantó que no voldries. El Capellades va aconseguir empatar a 3, Pablo Torres va tornar a avançar els grocs i vermells amb el 3-4 faltant 12 minuts per acabar, però a dos minuts per finalitzar, Aleix Cordoba va fer repartir els punts finalment amb l’empat a 4 definitiu. L’entrenador torderenc Tete Hugas feia autocrítica i comentava que coneix les possibles errades que condemnen el seu equip a no poder aconseguir la victòria.

Hugas capellades balanç

La propera cita del CPTordera serà el clàssic d’hoquei patins contra el Shum Maçanet dissabte a les 19:45h al parroquial. En principi si res canvia, l’enfrontament serà a porta tancada.