IniciNoticiesCultura TORDERA, SERÀ LA POBLACIÓ CONVIDADA EL 25 DE SETEMBRE AL FORUM...

TORDERA, SERÀ LA POBLACIÓ CONVIDADA EL 25 DE SETEMBRE AL FORUM DE LES CULTURES DE BARCELONA. L'AUTOCAR ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT, ESTÀ PRÀCTICAMENT PLE.

El Fòrum Barcelona 2004 celebrarà el proper 25 de setembre el dia de Tordera, tal com s’ha fet durant aquests mesos amb tots els municipis associats al certamen.
Per aquest motiu, la Regidoria de Participació Ciutadana organitza per aquesta data la segona sortida guiada al Fòrum, durant la qual tindran lloc diverses activitats dedicades exclusivament al municipi de Tordera. El programa d’aquestes activitats inclou la rebuda i recepció als visitants de Tordera, la signatura del llibre d’honor, visites a una de les exposicions del centre de convencions i al recinte forum. Durant la jornada també es farà l’acte que simbolitza l’adhesió de Tordera als principis del fòrum, durant el qual es farà la lectura pública del desig de futur i la suspensió d’un talismà al cel dels talismans que simbolitza els desitjos dels nens i nenes d’arreu del món.
Les inscripcions es poden formalitzar al SIJ de l’Ajuntament de Tordera, a un preu general de 28 euros, malgrat que hi haurà preus reduïts per a infants, joves i gent gran. En cas de tenir entrada només s’abonarà el cost del viatge. Llorens, recorda que encara queden places per la sortida i assegura que la tornada a Tordera, serà desprès de l’espectacle de nit.
Per a més informació sobre la sortida podeu consultar el web www.tordera.org o bé adreçar-se al SIJ (Pl. Concòrdia s/n).

ÚLTIMES NOTÍCIES