IniciAppEs presenta el Pla de Gestió de l’Espai Agrari de la Baixa...

Es presenta el Pla de Gestió de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Tordera treballa des de fa temps, juntament amb els municipis veïns de Palafolls, Santa Susanna, Malgrat i Blanes i la Diputació de Barcelona, en la creació de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera com a ens de protecció de la zona agrícola. La setmana passada es van presentar al municipis implicats el Pla de Gestió de l’Espai Agrari. El document recull les inquietuds detectades en el procés d’elaboració, i proposa una seixantena d’actuacions per començar a caminar.

En aquest pla, els responsables de la Diputació de Barcelona, que han elaborat el document, resumeixen les línies estratègiques del projecte que passen per gestionar els recursos, serveis i infraestructures, preservar i connectar l’espai agrari amb les ciutats i promoure el producte. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegurava que cal unir esforços per potenciar aquest espai agrícola per crear una marca forta i que uneixi aquest territoris. Són declaracions a Ràdio Palafolls.

alcalde espai agrari

El projecte va arrencar el passat 2019, amb una primera presa de contacte amb l’àmbit agrari per conèixer les seves necessitats, i que ha quedat plasmat en un pla de gestió redactat per la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES